lunes, 6 de febrero de 2012

La Tira



I quines mentides ens expliqueu, Alcalde !

Joan Vilella, nou portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, denuncia com el cap de la oposició, Zaballos, ha viatjat a Birmingham a càrrec del pressupost municipal, per visitar una fira d’oci, amb l’objectiu es diu, de veure si troba solucions pel Parc de les Basses d’Alpicat. Diu que Zaballos ho portava al seu programa electoral i que per tant, s’ho tenia de haver pagat de la seva butxaca.

Fa uns anys el nostre alcalde, Àngel Ros, ens va dir que remodelarien les Basses d’Alpìcat, que naturalment hi hauria piscines. Va muntar una pantomima, a manera de falsa “participació ciutadana”, on casualment i sempre casualment, les propostes inicials de l’Ajuntament, van acabar “coincidint”, amb les conclusions finals.

Entre les conclusions finals hi havia principalment, cessions d’espais a empreses privades, com restaurants, tendes, lloguer bicicletes, etc, l’Alcalde ens va dir que també hi hauria piscines. Ara resulta que les piscines històriques que hi havia a les Basses estan totes tapades.
Alcalde, on són les piscines que havia d’haver a les Basses?

Veïns dels voltants ens van avisar de que es van omplir les piscines amb runa. Els edificis que hi havia a les Bases, van estar tots enderrocats, excepte el de l’entrada, però és que diuen que a més, van portar camions de runa d’altres indrets.
Tenim entès, que segons la normativa vigent, la runa provenint de un enderroc o de la construcció, ha de llençar-se en abocadors especialitzats per aquests residus sòlids, on es triturada per a fer àrids. Aleshores, com és que presumptament, es va llençar runa a les Basses?
De fet pel damunt de la terra que tapa algunes piscines, hi ha restes de runa i dos tubs. Què hi fan allí?

Les cubetes de les piscines, on els lleidatans que fa temps que ens afaitem, ens havíem banyat de joves amb gran delit, tot i fugin de la calor estival lleidatana, ara estan tapades.
Diuen que els diners no tenen en compte els sentiments, doncs en aquest cas ha estat exactament així. No s’ha respectat l’estima que molts lleidatans tenim per les Basses, només s’ha buscat destrossar-les, tot i buscant els diners. Especulació, especulació i més especulació. En fi, “Typical, alcalde Ros”. Quina pena i quin poc respecte.





Fotos Basses 2012

Plan Nacional de Residuos de Construcción y Demolición (PNRCD 2001/2006)

Real Decreto 105/2008 (Residuos Construcción y Demolición)

Lista Europea de Residuos, Orden MAM/2001-2006

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]