domingo, 12 de febrero de 2012
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
TRUITES DE RIU FARCIDES DE FORMATGE I PANSES
Ingredients:
4 truites sense espina
250 g. de formatge manxego
1 copa de xerès dolç
suc de 2 llimones
40 g. de panses
Preparació:
250 g. de formatge manxego
1 copa de xerès dolç
suc de 2 llimones
40 g. de panses
Preparació:
Regar les truites amb el suc de llimona, salpebrar-les, deixar-les macerar uns 30 minuts. Plena les truites amb les llesques de formatge i les panses.
Fregir les truites, lleugerament enfarinades, perquè no es trenquin, en una paella amb abundant oli calent.
Posar-les en una safata de forn, afegir una mica d’oli en el que s’han fregit. Agregar el suc de la maceració i el xerès.
Coure al forn a temperatura suau uns 15 minuts.
Fregir les truites, lleugerament enfarinades, perquè no es trenquin, en una paella amb abundant oli calent.
Posar-les en una safata de forn, afegir una mica d’oli en el que s’han fregit. Agregar el suc de la maceració i el xerès.
Coure al forn a temperatura suau uns 15 minuts.
Etiquetas: laboncui 27
Suscribirse a Entradas [Atom]