domingo, 5 de febrero de 2012
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
DÀTILS AMB SORPRESA
Ingredients (per a quatre racions):
30 dàtils frescos
100 g. de pasta de massapà
30 g. de sucre en pols
20 g. de nous picades
2 cl. De Grand Marnier
100 g. de xocolata amarga
30 g. de mantega tova
Preparació:
100 g. de pasta de massapà
30 g. de sucre en pols
20 g. de nous picades
2 cl. De Grand Marnier
100 g. de xocolata amarga
30 g. de mantega tova
Preparació:
Es treuen les cues i els ossos dels dàtils. Es barreja la pasta de massapà amb el sucre en pols, les nous ben triturades i el licor. Pastar bé.
S’emplena cada dàtil amb una mica d’aquesta pasta .
Es ratlla la xocolata i es barreja amb la mantega i es posa tot al bany maria. Es retira del foc i es passa cada dàtil per la pasta de xocolata. Deixar refredar abans de servir.
S’emplena cada dàtil amb una mica d’aquesta pasta .
Es ratlla la xocolata i es barreja amb la mantega i es posa tot al bany maria. Es retira del foc i es passa cada dàtil per la pasta de xocolata. Deixar refredar abans de servir.
Etiquetas: bonacuina26
Suscribirse a Entradas [Atom]