jueves, 16 de febrero de 2012

Des de la meva finestra



El molt honorable jardiner

Algú va dir, “no hi ha, com estar en el moment just, en el lloc adequat”. Pot ser sí, que el primer impuls, és classificar de qui ara parlaré, en aquesta circumstancia, però una mirada més atenta a la historia, m’indica que el personatge no encaixa en l’idea i que possiblement estiguem davant un oportunista, dels que “saben buscar-se, o fer-se quadrar l’oportunitat”.

Ernest Benach és natural de Reus, on treballava de jardiner. Va estar regidor de l’Ajuntament per ERC des de 1987 fins 2001, quan entrà al Parlament de Catalunya, ocupant diversos alts càrrecs en representació del seu partit. Finalment, des de desembre de 2003 fins novembre de 2010, va estar President del Parlament.
Endarrera queden els llargs dies en que Benach, feia la pilota a Carod (segons les males llengües), diuen que tant era així, que Carod el va admetre al “Clan de l’Avellana”.

Eren dies de moltes teories i moltes paraules, paraules, paraules.... Però ara el pobre Benach és a l’atur. Malgrat tot, diuen que no se’l veu especialment preocupat, ni saben tampoc que estigui buscant feina. Els seus veïns no saben com pot viure sense tenir feina, es clar que com a ex president del Parlament i durant quatre anys cobrarà 104.000 euros l’any. Sí, ja sabem que alguns de nosaltres, hi ha anys que no els cobrem, però jo que sé, si en tindrà prou el pobre Ernest?

I què passarà amb ell quan es jubili? Pobre Benach, desprès de tants desvetllaments per la pàtria, ara pot ser es veurà abocat a la precarietat. Tal vegada els catalans tindríem de imposar-nos un nou impost, perquè pugui cobrar un bon sou. No podem oblidar el grans serveis d’esquerra que ha prestat als catalans, i això sí, sempre d’una manera totalment altruista.
Bé, que ningú es preocupi, és cert que no cobrarà la pensió mínima, doncs diu que la seva futura pensió, serà de 78.000 euros anuals. Sí, també hi ha alguns dels nostres pensionistes, que alguns anys no arriben a cobrar aquesta xifra.
En tot cas, no serà sol cobrant aquesta pensioneta, d’altres ex alts càrrecs de la Generalitat, es veu que també es troben amb aquesta situació.

Diuen els seus veïns, que està molt dolgut amb els votants catalans per haver-lo botat, sent ell com és d’esquerres i sense tenir en compte la seva labor, perquè com menjaríem avui dia els catalans, sense la ingent labor de l’Ernest?

Ara el pobre Benach és a l’atur i acostuma a passejar-se per Reus melangiosament amb un gos pels matins. Bé, no volem faltar al respecte a ningú, però el veí de Reus que el veu, es pregunta, si és Benach qui passeja al gos, o és a l’inrevés.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]