viernes, 6 de enero de 2012

Mon Veïnal

El Gran Camarlenc visita als nens de Cappont

Aquesta nit, els Reis Mags han deixat els seus regals pels nens i nenes del barri, ens han dit que han estat esplèndids a pesar de la crisi.

No esperaven menys de Ses Majestats, doncs no en va, el passat dimarts el Gran Camarlenc, ens va visitar al Casal Social de Cappont, seu social de la Associació de Veïns, on va recollir en la seva saca, les 105 cartes que els infants del barri li van confiar.

Com en altres anys, els nens que anaven arribant tenien de passar pel taller de pintura, on tots eren obsequiats amb caramels pel Camarlenc de Cappont i els seus dos Patges.

En arribar, el Gran Camarlenc va quedar sobtat en veure tants nens. Va explicar que no pensava que tindria tanta feina , que intentaria enllestir el més aviat possible, doncs tenia molta feina endarrerida. Va explicar als nens, que ses Majestats vindrien amb la “Garrafeta”, perquè no es fiaven massa de venir en avió fins Alguaire. Desprès va prometre que faria arribar les cartes a Ses Majestats.

Els nens assistents van quedar molt contents i abans de marxar, es van fotografiar amb el Camarlenc del barri i el seus Patges.




Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]