lunes, 23 de enero de 2012

La Tira



El "Cobrador del Frac" truca a la porta de l'Ajuntament de Lleida

El no poder pagar una factura anual de 1,3 milions d’euros, corresponent a part de la construcció, del faraònic Parc Tecnològic de Gardeny, ve a iniciar una seguida de noticies en aquesta línia, que aniran sortint en relació a l’Ajuntament de Lleida.

La màgia de l’Alcalde Ros és tant il·lusòria com la del seu ex cap Zapatero. L’actual situació de penúria econòmica al país, ha posat al descobert de com uns governants, van estirar més el braç que la màniga. Ara, en no haver finançament per allargar la màniga, es veu el braç i és quan els ciutadans s’han adonat de la “fantasmada”.

Les obres faraòniques han estat una constant en el govern municipal de Ros, de les que vull ressaltar algunes vessants més que sospitoses: una, que són obres que ningú demanava, dos, que han estat carìssimes, fins i tot podríem pensar que sobre valorades, i tres, que algunes d’elles són d’una utilitat ciutadana més que dubtosa.

Quan un veí fa unes obres a casa seva, ha de partir de que té a la butxaca disponibles, els diners que suma el pressupost. Continuem pensant que a l’administració es tindria de fer el mateix i no al inrevés.
L’alcalde Ros s’ha gastat el que no teníem sense consultar-nos, fent obres carìssimes a crèdit, i ara els deutes els hem de pagar entre tots, però com ho farem, si es diu pel “cotarro”, que devem “de tapadillo” més de 200 milions d’euros? Una xifra que escrita en les antigues pessetes ve a ser de 33 mil milions.

Em sentit a dir, que Ros està comentant als seus, que ell “ja es pot jubilar perquè ha fet molts diners”? No ens estranya que digui tal cosa. A més ara no hi ha obres que fer. Serà aquest un dels motius, pel que des de fa temps, té tantes ganes de deixar l’alcaldia?


Amb un deute lleidatà descomunal, queda àmpliament demostrat, que “parlar bé” no garanteix en absolut “administrar bé”. ¡A veure si Ros paga el deute que ha provocat amb un discurs dels seus! Oi que no? Doncs apa, ara a pagar i a callar.

Recordeu que Ros, deia que volia ser Alcalde “perquè li agrada Lleida”. Carai, que hauria passat si no li hagués agradat? ¡Quanta “fantasmada”!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]