domingo, 22 de enero de 2012
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
FLAM TROPICAL
Ingredients:
6 ous
250 g. de sucre
75 ml. De llet
250 g. de coco rallat
1 pinya Baby
la pell d’una llimona
1 branca de vainilla
Preparació:
250 g. de sucre
75 ml. De llet
250 g. de coco rallat
1 pinya Baby
la pell d’una llimona
1 branca de vainilla
Preparació:
Bullir en un cassó junt amb al coco, la pell de llimona i una branca de vainilla oberta per la meitat. Barrejar en un recipient els ous amb 150 g. de sucre. La llet bullida i reservar.
En una paella petita es prepara un caramel, fonent la resta del sucre a foc molt lent. Quan aquest comenci a fumejar, abocar en els motlles (o motlle) per a flam i deixar refredar. Omplir els motlles amb la barreja de llet i ou i afegir rodanxes de pinya, eliminant-ne la pell i la part central.
Cobrir els flams amb paper d’alumini perquè no es cremin i coure’ls en el forn a bany maria, uns 25 minuts a 180º.
Tallar fines rodanxes de pinya i adornar amb elles el flam.
També es poden posar en una placa de forn i deixar-les que s’assequin durant 3 hores a 80º, fins que quedin cruixents. Adornar amb elles els flams.
En una paella petita es prepara un caramel, fonent la resta del sucre a foc molt lent. Quan aquest comenci a fumejar, abocar en els motlles (o motlle) per a flam i deixar refredar. Omplir els motlles amb la barreja de llet i ou i afegir rodanxes de pinya, eliminant-ne la pell i la part central.
Cobrir els flams amb paper d’alumini perquè no es cremin i coure’ls en el forn a bany maria, uns 25 minuts a 180º.
Tallar fines rodanxes de pinya i adornar amb elles el flam.
També es poden posar en una placa de forn i deixar-les que s’assequin durant 3 hores a 80º, fins que quedin cruixents. Adornar amb elles els flams.
Etiquetas: laboncui 25
Suscribirse a Entradas [Atom]