domingo, 15 de enero de 2012
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
TORRÓ DE WHISKY

Ingredients:
600 g de xocolata amb llet
1 pot de llet condensada, 340 g
100 g de licor de whisky
Preparació:
Barrejar la llet condensada amb el whisky. Afegir la xocolata tèbia (a uns 35º)
Barrejar tot bé i omplir els motlles o el motlle tipus barra
Deixar refredar
1 pot de llet condensada, 340 g
100 g de licor de whisky
Preparació:
Barrejar la llet condensada amb el whisky. Afegir la xocolata tèbia (a uns 35º)
Barrejar tot bé i omplir els motlles o el motlle tipus barra
Deixar refredar
Etiquetas: laboncui 24
Suscribirse a Entradas [Atom]