domingo, 18 de diciembre de 2011

Opinió

Concurs de pastissos a la AVV Bordeta
Fa vuit anys vàrem organitzar el primer concurs de pastissos a la nostra entitat. Recordem com per muntar el primer concurs vam tenir de encoratjar a unes quantes veïnes, que tímidament ens van portar els seus pastissos. Ara ens passa totalment al contrari, és més, dels vint-i-dos pastissos que es van presentar aquest any, dos eren fets per homes.

Volem posar l’èmfasi, en que tots els participants son veïns no dedicats professionalment a la pastisseria, sinó que són gent del barri que assisteixen al Curs de Cuina, però que sobretot, han decidit col·laborar amb l’entitat que els representa davant l’administració.

Una vegada els pastissos van estar inspeccionats, tastats i degudament puntuats pels membres del jurat, vam procedir a fer el lliurament dels premis i acte seguit, tots els pastissos es van trossejar i repartir entre els assistents a l’acte, per tal de que tots poguéssim tastar les receptes dels artistes pastissers.
Tots eren molt bons. ¡ Renoi, quin berenar !

Des de l’Associació de Veïns de la Bordeta, volem agrair l’interès i la presencia dels participants, dels col·laboradors, de les regidores de l’Ajuntament que van assistir i també la de tots els que ens van voler acompanyar en l’acte. Moltes gràcies a tots.

Mari Carmen Guerrero
Presidenta – AVV Bordeta














Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]