miércoles, 14 de diciembre de 2011

Des de la meva finestra



Una bona solució per eliminar excrements de gos als carrers   
El PSOE de Málaga acaba de fer una bona proposta i a més imaginativa. Sí senyor, proposa analitzar el ADN dels excrements de gos que es deixen pels carrers per sancionar als seus propietaris.

És sens dubte, una proposta que cal empènyer entre tots, per tal de que sigui adoptada pels ajuntaments, amb l’objectiu d’acabar amb la porqueria deixada pels carrers de les nostres ciutats.
A veure si s’assabenten d’una vegada per totes, els propietaris infractors de gossos, que el carrer és de tots i per a tots i que ells no tenen cap dret a embrutar-lo, amb els excrements dels seus gossos. A veure si a cop de sanció, aprenen que s’ha de tenir respecte als demés.

La concreció de la proposta consisteix, en que el chip que porten els gossos tingui també implementat el seu propi ADN, d’aquesta manera analitzant els excrements deixats al carrer i comparant el ADN amb el d’un banc de dades, es pot saber qui és el propietari per aplicar-li la sanció corresponent, a més de tenir de pagar les despeses de l’anàlisi.
Molt bona és l’idea i fora molt interessant aplicar-la també a Lleida, ja que tenim carrers pels que casi no es pot passar sense trepitjar els excrements.
Mentrestant a la Guardia Urbana només la veiem per posar multes a automòbils mal aparcats, alguns dels nostres carrers (depenent de la zona) estan ben bruts i empastifats amb excrements insalubres de gos, una cosa que al nostre alcalde no sembla importar-li. A ell mentre no li toquin la Llotja, tot el demés li rellisca, a la vista està.

De tota manera, si la Guardia Urbana hagués vingut fent una tasca seriosa en aquest sentit, els excrements de gos no serien avui un problema.
Pot ser sí, que ens tindrem de plantejar o preguntar-nos mes tard o més aviat, a que es dedica la Guardia Urbana de Lleida? Que és, el que els hi mana el seu cap, qui segons la llei és l’alcalde? Tenen encomanada una tasca d’ajut als ciutadans que ho puguin necessitar, una tasca de vigilància, una tasca dissuasòria pels carrers i en última instància repressiva, o és que pel contrari, només tenen encomanada una tasca recaptatòria fàcil, empaitant automòbils mal aparcats?

M’agradaria saber si el nostre alcalde, Sr. Ros, en fugida cap a Barcelona, farà quelcom per solucionar aquest problema, o si és que tot continuarà igual.
Senyor alcalde, a què juguem aquí?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]