lunes, 28 de noviembre de 2011

La Tira



Indra, empresa del PCiTAL, cau un 20% en borsa

En el complex de Gardeny que l’Alcalde va batejar com Parc Tecnològic i Agroaliemtari, es va cedir unes instal·lacions a una empresa multinacional especialitzada en moltes aplicacions informàtiques especialitzades en administració, exercit, comunicacions, vigilància, etcètera. L’empresa en qüestió es diu INDRA i sembla ser “la nineta dels ulls” del nostre Alcalde, que sempre la posa com a empresa modèlica.

Al novembre de l’any passat, els bancs d’inversió ja recomanaven vendre les accions d’aquesta empresa, el que no es sabia era el perquè.
Ara, que els valors de la companyia han caigut un 20% en el que va d’any (esperant que encara caigui més) i que un cop han passat dues campanyes d’eleccions, han explicat el motiu de la caiguda borsària i tanta recomanació venedora que no és altra que: l’alta dependència que la vincula amb l’Administració Pública. Vist així, sembla que no s’acabi d’entendre, ja que la administració pública continua existint. Com ho tenim d’entendre això? Serà que en el fons s’estan referint, a que INDRA està molt vinculada a l’administració pública controlada pel PSOE i ja donaven per descomptat que el partit perdria moltes eleccions i que per tant, si els contractes els hi queden cancel·lats l’empresa tindrà poc negoci?

De fet, fa temps que vam sentir a dir, que aquesta empresa seria casualment escollida pel nostre Alcalde, per fer unes tasques de catalogació de les 1.600 persones que treballen en el nostre Ajuntament.

Pot ser caldria que l’Alcalde expliqués als veïns de Lleida, amb quins criteris s’estan fent cessions d’espais a empreses en el Parc Tecnològic i Agroalimentari, no sigui que a algú, en absència de explicacions convincents, li doni per pensar, que simplement ell va fent cessions d’espais públics a empreses privades, en les que ell va col·locant com a empleats als seus compromisos?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]