lunes, 14 de noviembre de 2011

La Tira



¡A Lleida ja som Campions, enhorabona Alcalde!

No tot han de ser noticies negatives pels lleidatans, també necessitem de tant en quan, alguna nota que ens aixequi una mica la moral. Ara hem sabut de que a Lleida som campions en el “Ranking Tributario de Muncipios Españoles”: Havent consultat l’esmentat ranking, hem vist que en els anys 2003 i 2004, surt Lleida com la SEGONA ciutat de tot l’Estat, on el Impost de Bens Immobles (IBI) és més elevat. La cosa canvià al 2005, quan vàrem passar a ocupar el PRIMER lloc, un honor car pels lleidatans, que aquest any en curs encara mantenim.
Així que podem dir sense cap por a equivocar-nos, que a Lleida som Campions en el preu de l’IBI. No ho som, això no, en la netedat dels nostres carrers, no ho som en participació ciutadana en els afers de govern, no ho som en tenir poc deute municipal, no ho som en transparència municipal, no ho som en seguretat ciutadana, és a dir, en eficàcia de la policia local per posar ordre en certes situacions ciutadanes, però si som campions en pressió fiscal municipal, pel que fa al Impost de Bens Immobles.

Ignorem el perquè els lleidatans estem sent castigats tant durament en les nostres ja exhaurides butxaques. El que manifestem sobtadament no entendre, és que Àngel Ros, l’alcalde, anés dient fa un temps a tort i a dret, que “A Lleida paguem uns impostos que són de risa”, però a la vista del “Ranking Tributario de Muncipios Españoles”, es veu sens cap tipus de dubte, que és totalment al contrari. Una mentida més.

Si senyors, a l’Ajuntament de Lleida, és on es recapta l’IBI més elevat de tota Espanya, Madrid queda en el lloc 24, i el penúltim (51) en quan a capitals de província. Però com és possible que l’Ajuntament de Lleida no tinguin diners? On van a parar els nostres impostos? Què està passant aquí?

Ens preguntem, perquè hem de suportar aquestes vexacions tant grans i aquests impostos tant elevats? Està clar, que l’entorn de l’Alcalde davant denuncies com aquesta, sol al·legar que en les passades eleccions municipals, Ros va treure majoria. Davant aquesta justificació absurda (que potser només és prova de desinformació), també podem pensar que als lleidatans ens agrada allò d’estar “Contents i enganyats”.
Doncs, apa, a pagar més que cap altra ciutat i a callar.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]