lunes, 21 de noviembre de 2011

Des de la meva finestra

Resultats i actituds electorals

Els resultats electorals d’ahir, són clarament una victòria aclaparadora del PP, també de CiU i altres partits més petits que han recollit la desfeta electoral del PSOE.

Penso que aquestes han estat les eleccions del desig. Crec que eren molts (a la vista del recompte de vots que han perdut) els votants que desitjaven apartar al PSOE de la labor de govern.
En cert col·legi electoral es va sentir un comentari entre dues persones que entraven a votar, en el sentit de que “s’ha de votar a qualsevol partit menys als socialistes, ja ens han fet prou mal”.


Certament el govern que entri ho té molt magre i no tindrà un moment per avorrir-se, fins i tot pot ser, que no tinguin gaire temps per dedicar-se a allò tant tèrbol que en diuen “l’aliança de civilitzacions”, pot ser hauran d’atendre la taxa d’atur, abans d’atendre civilitzacions que només venen aquí, per veure que poden emportar-se cap allà.


En quant als resultats electorals dels distints partits, cadascun ha obtingut el que els ciutadans que han decidit i estimat oportú votar.

Els únics escons que semblen grinyolar són els dels abertzales. Una altra cosa que també grinyola, és que el President del Govern, Zapatero, no surtis a donar la cara en la nit electoral per reconèixer la desfeta, es clar que per fer un reconeixement responsable com aquest, s’ha de tenir una mica de vergonya.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]