martes, 15 de noviembre de 2011

Des de la meva finestra



Senyora Chacón, tinc una pregunta per vostè... o varies
  Estem en una llarga campanya electoral, on hem sentit de tot, des de atribuir-se falses intencions (diuen), a no explicar el programa (al·leguen), a reptar al contrari perquè digui el que no vol dir, a confessar-se uns diferents d’altres, etcètera. També han explicat una mica quins són els seus projectes, però estranyament, hi ha una cosa que no proposen: “Lluitar sense descans contra la corrupció”.
Ve al cas, perquè el Secretari General del PP a Andalucía, A. Sanz, acaba d’explicar davant la premsa, que arran de les informacions publicades pels mitjans d’informació les últimes setmanes, respecte als EREs concedits per la Junta de Andalucía, evidencien que l’Administració Autònoma “ho sabia tot i ho va permetre tot”, per tal motiu ho va qualificar com un “chanchullo monumental”.
Sanz va insistir, en que aquestes últimes informacions (EREs de Minas de Riotinto) “venen a confirmar totes las sospites de corrupció” i a “posar amb claredat que els EREs esmentats han estat un instrument al servei del PSOE”.
I bé, pel sud sí que parlen de corrupció, un tema aquest en el que tota la ciutadania fem pinya en contra, però pel que fa a Catalunya no és diu res, ni piu.

Doncs sense buscar cap paral·lelisme i només des de la meva ignorància, en tant que contribuent, volia fer-li una pregunta a la candidata Chacón que acaba de dir: “Ros és un gran futur per Lleida”.
D’entrada, manifestar que no sé si creure’m massa les seves apreciacions, ho dic perquè recordo que en l’anterior campanya electoral, la candidata Chacón estava en un cartell que deia “La Catalunya Optimista”. Quatre ans desprès, li pregunto perquè jo també li he pagat (com tots els demés contribuents) el sou de ministra: Amb 700.000 aturats que tenim a Catalunya i un deute descomunal, on veu vostè la Catalunya Optimista? O és que ens estava prometen una enganyifa?

Voleu dir que aquesta candidata és fiable amb les seves apreciacions i no és més que una somia truites desorientada?

A més, si és tant clar que “Ros és un gran futur per Lleida”, no s’entén el perquè, des de fa dos anys, Ros està com fent oposicions publiques i continuades per marxar cap a Barcelona? No serà que li ha picat algun esfereïment de consciència? No tindrem pas aquí a Lleida també, algun “chanchullo monumental” i el xerif Ros intenta escapar del “rodeo” abans de que surti el toro?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]