viernes, 18 de noviembre de 2011

Col·laboradors



Visita a San Petesburgo
San Petesburgo, fou fundada per Pere I el Gran, en el delta del cabalós riu Neva al 1703. Aquesta ciutat russa ocupa en l’actualitat una superfície d’uns 1.440 km2, on habiten els seus 4.600.000 habitants.

En un principi es va dir Petrograd (ciutat de Pere), adaptació de la paraula alemanya, Petersburg. Durant la Primera Guerra Mundial va passar a anomenar-se Leningrad. Al 1991 i fruit d’un plebiscit popular, se li va canviar el nom pel actual de San Petesburgo.

A qui visita la ciutat per primera vegada, li sol sorprendre les seves amplies avingudes, la seva riquesa monumental, la bellesa de les esglésies ortodoxes, dels palaus, museus i jardins, o el gran capdal del riu Neva (fins i tot amb vaixells de guerra ancorats). Sorprèn a més, els múltiples canals creuant la ciutat que no són més que petits rius naturals canalitzats.
Recomanen no deixar de visitar: la plaça del Palau, el Museu del Hermitage, el Palau de Catalina, els jardins de Peterhof, la catedral de Sant Pere i Sant Pau i l’església del Salvador.



(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube):
  
San Petersburgo
RUSIA - SAN PETERSBURGO 


Palacio de Catalina
Palacio de Catalina.avi 

Iglesia del Salvador
Iglesia del Salvador sobre la sangre derramada, San Petersburgo 

Jardines de Peterhoff
Palacio y jardines de Peterhoff 

San Petersburgo en marzo
San Petersburgo: El Palacio de Invierno.wmv 

Museo del Hermitage
El Museo del Hermitage - San Petersburgo, Rusia 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]