jueves, 13 de octubre de 2011

La Tira



Lleida "is different"

Ja va estar prou lleig, ajornar la inauguració del Mercat de Cappont anunciada pel mes de maig, traslladant-la primer al juny, per canviar-la desprès al 14 de juliol, quan finalment es va inaugurar el dia 15 a corre-cuita.
La inauguració va ser més aviat trista per la manca de participació ciutadana i en la que només van estar presents la regidora d’Urbanisme i la de Mercats.

Consti que es va inaugurar, malgrat que hi havia un bon forat a la vorera de l’Avinguda València, un forat que suposava una possible trampa pels peus de vianants i que va estar obert durant un mes.
A l’11 de setembre molts veïns de Cappont van tenir una “Diada Indignada”, al estar tot el dia sense aigua corrent als deus domicilis, motiu: una fuga en el tub de distribució que passa per sota del vial davant el Mercat.

El 10 d’octubre es van presentar uns operaris i van obrir tota la vorera del Mercat davant on es va obrir per reparar la fuga ara fa un mes.

Veïns de la zona manifesten no entendre, com pot ser possible, que un edifici nou, en el qual es van fer noves les parts annexes de vials i voreres, hagin de tenir tantes reparacions i a poc temps de la inauguració.
Nosaltres tampoc sabem el perquè s’ha obert un altre cop la vorera: no sabem si és que estan buscant la Participació Ciutadana que no van tenir el dia de la inauguració, o si és que estan buscant la gorra que va perdre algun operari present en la construcció del Mercat? No serà que quan es van refer, la part de vials i voreres annexes es va perjudicar la conducció d’aigua que passava per allí?

Però, qui paga aquestes reparacions incomprensibles en obra nova, les paga l’empresa constructora, les paga la regidora d’Urbanisme, o és que les paguem entre tots? Perquè si les paguem entre tots (que és el més probable), ni ha com per exigir que a partir d’ara, es contracti a empreses fiables i no dignes de poder ser assimilades a aquella famosa dels còmics, de “Pepe Gotera y Otilio, chapuzas a domicilio”. Per cert, moltes de les rajoles del paviment en la part de dalt a la plaça Blas Infante, estaven desenganxades (tal i com passava en les de la Plaça Sant Joan), quan es va inaugurar l’any passat i encara continuen igual. Hi van posar ciment o no?

El nostre punt de vista, és que aquí tot és possible, senzillament perquè Lleida és diferent, tal i com deia aquell eslògan del “Spanish is different”, aquí son freqüents les Obres Públiques en forma de Nyaps o “Xapuces” Públiques.
Cadascú en pot extreure la seva pròpia conclusió.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]