viernes, 28 de octubre de 2011

Cartes al Director

Els atacs a Duran Lleida, ara la Teresa Cunillera

Recentment la Sra. Cunillera candidata del PSC per Lleida a les generals del proper dia 20 de novembre, que carregava contra el Sr. Duran Lleida per les seves declaracions sobre el PER quan va dir: “fereix l’honestedat dels que van venir a Catalunya i dels que es van quedar a Andalusia”, ho va afirmar en una visita a la Casa d’Andalusia d’aquí Lleida. També el va acusar de fer populisme i demagògia.

Però, Sra. Cunillera, no m’ho puc creure, vostè ens ha de defensar als catalans i lleidatans en les properes eleccions generals, amb aquests comentaris? Pregunti als pagesos de Bell-lloc d’Urgell, el seu poble, i en general als de tot el Pla d’Urgell si els sembla encertat o no, el que va dir el Sr. Duran Lleida sobre el PER. No creu que també els agradaria a tots els jornalers de la província de Lleida, que un cop acabada la collita de la fruita poguessin cobrar un subsidi? Doncs perquè es permet a Andalusia i aquí a Catalunya no. I encara creu, que això és fer populisme i demagògia?

Fa uns dies la consellera de Igualdad i Bienestar Social de la Junta de Andalucía va comentar: “mentre els catalans i degut a les retallades, han de tancar residències de gent gran, nosaltres a Andalusia n’inaugurem de noves”. I aprofito per preguntar-li, Sra. Cunillera, com a vicepresidenta primera del Congrés en funcions, quina comunitat autònoma de les dues aporta més diners a l’Estat? I llavors no creu que el populisme, demagògia i la poca solidaritat ve d’Andalusia.

Ramon

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]