jueves, 20 de octubre de 2011

Cartes al Director

Duran Lleida i el PER

Sr. director
Primerament vull recordar a tothom que jo sóc totalment apolític però mitjançant aquesta carta vull donar tot el meu suport i expressar la meva solidaritat vers el líder d’UDC el senyor Josep Antoni Duran Lleida sobre el que va dir recentment que a ell no li sembla just, que els pagesos catalans no puguin collir la seva fruita perquè no els hi surt a compte pels baixos preus que els paguen i en canvi a altres regions d’Espanya i amb la nostra contribució, reben un PER, per passar-se tot el dia al bar .Aquest comentari ha estat publicat per tots els mitjants de comunicació del país. I estic totalment segur que prou que hi deuen d’estar d’acord amb ell tots aquells propietaris de les petites explotacions agràries, sobretot aquí a Lleida, que amb el preu que els paguen de la fruita ni tant sols cobreixen les despeses de conrear-la.

El Sr. Duran no va mencionar en cap moment les regions (Andalusia i Extremadura) i es van donar per al·ludits on, al meu parer, de forma injusta uns jornalers cobren un subsidi agrari quan han cotitzat uns pocs dies a l’any i en canvi aquí a Catalunya, i a altres llocs d’Espanya, els jornalers agraris no el poden cobrar. Per denunciar aquesta injustícia ha rebut critiques de tots els partits polítics, especialment de PSOE i també del PP malgrat els polítics d’aquest partit no fa gaire temps pensaven com el líder d’UDC. Li han arribat a dir que amb aquestes paraules insulta als andalusos i extremenys i que aquestes expressions són elitistes i xenòfobes. Mare de Déu quins disbarats que hem de sentir.

Insults? On són els insults? O és que no ha dit una gran veritat? El que passa és que amb el PER els polítics andalusos i extremenys tenen molts vots captius i gaudeixen d’un gran clientelisme polític. De com pensa el Sr. Duran sobre aquest assumpte hi pensa la immensa majoria de ciutadans i polítics, fins i tot els de les mencionades regions, però es nota que s’atansen unes eleccions generals i la hipocresia dels partits polítics és latent i manifesta.

El Sr. Guerra, aquell polític del PSOE que es jactava d’haver retallat l’estatut català quan es tramitava al Congrés, com ho hagués fet un fuster amb un ribot, va arribar a dir que al Sr. Duran li preocupava que els jornalers andalusos cobressin 450 euros del PER, quan ell es passava la vida allotjat a l’hotel Palace de Madrid. I jo li pregunto al Sr. Guerra, on s’allotja vostè quan va a Madrid a les sessions del Congrés dels Diputats? O és que al ser un diputat de fora de Madrid no té les mateixes dietes i els mateixos complements que el Sr. Duran?

Ramon

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]