lunes, 4 de julio de 2011

Queixes Veïnals

Blas Infante, una plaça força apedaçada
 
Ara fa un any, que el nostre Alcalde va muntar una polèmica inauguració de la plaça de Blas Infante, una plaça que per tenir el seu accés en pujada i unes quantes escales per l’altra banda, no està sent utilitzada pels veïns del barri.
El veïnat dels voltants, es van estranyar molt, quan desprès de la seva inauguració i durant un parell de mesos, van veure com operaris continuaven treballant allí.

En ple estiu van veure com a primera hora del mati, uns treballadors observats per un encarregat del pàrquing que hi ha a sota, començaven a fer un gran forat en la banda dreta, al costat del ascensor. Segons es va comentar hi havia goteres al pàrquing.
Desprès van denunciar també que a un mes de la seva inauguració, les escales metàl·liques estaven rovellades.




Diuen que en la inauguració, va dir la regidora d’Urbanisme que: “dintre d’un any hi haurà a la plaça 1.000 metres quadrats d’ombra produïda per les heures”. Sense ànim de corregir a la il·lustre regidora, asseguren que les enfiladisses plantades a la plaça, no són heures, sinó glicines. El pitjor és que dels 1.000 metres quadrats d’ombra assegurats, un any desprès, no creuen que ni hagi més de 12.

Ara els mateixos veïns han vist com el passat dilluns, uns operaris van obrir un altre forat al costat esquerra de la plaça i un altre en la part més pròxima al riu. Pensen que difícilment deuen estar buscant petroli, per tant un altre cop deuen haver goteres al pàrquing.






No entenen com és possible, que una obra pressupostada en 2,5 milions d’euros (416 milions de les antigues pessetes), pot tenir tantes deficiències i com és possible que una arquitecta tant bona (segons l’Ajuntament) com la que ho va fer, no va posar medis per evitar aquestes pífies.
Es pregunten, si aquestes reparacions es fan executant la garantia d’obra i per tant sense despeses pels lleidatans, o si per contra, les paguem entre tots. Ho sabrem algun dia tot això?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]