viernes, 17 de junio de 2011

Queixes Veïnals

Carta a l'Alcalde de Lleida


Att. Sr. Alcalde
Ajuntament de Lleida

Com sap, ahir vam iniciar la Festa Major del barri de Cappont, on tenim programat i autoritzat per vostè, una cercavila perfectament senyalitzada, en sortir del Pregó.

Allí ens vam trobar amb dues cercaviles coincidents que vostè havia autoritzat amb el consegüent enrenou i confrontació.

Partint de la base, de que qui organitza la Festa Major als barris són les Associacions de Veïns (segons un tècnic de l’Ajuntament, no es pot fer cap acte si no el demana l’AAVV), la regidora Arderiu que va venir en representació de vostè, no és va afegir a la nostra cercavila que en teoria era l'oficial, i vam veure com va seguir a una segona comitiva, si bé la resta de regidors/es d'altres grups municipals van seguir en la nostra fins al final.

Sr. Alcalde, sembla que lamentablement s’ha procurat provocar l’enfrontament entre els Veïns del barri des d’un càrrec públic, fins i tot la regidora Arderiu que venia en representació seva, va dir en el seu parlament del pregó de Festa Major, que s’havia de fomentar la unió entre els Veïns i entitats del barri i desprès veiem que es fa tot al contrari. Vostè sempre predica la “cohesió social” i desprès passen aquestes coses.

Per tot el qual volem manifestar-li la nostra més enèrgica i ferma queixa

Lleida 17 de juny de 2011

Atentament

Associació de Veïns de Cappont

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]