sábado, 4 de junio de 2011
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
CALAMARS AMB SALSA DE NATA
Ingredients:
1 kg d’anelles de calamars
400 g de tomàquets
100 g de xampinyons tallats en làmines
1 vas de nata liquida
3 dents d’all
oli
Preparació:
Pela i talla els tomàquets i pica finament els alls. En una paella amb oli, es sofregeix els tomàquets i els alls durant 10 minuts, afegiu els calamars, tapar i coure a foc lent uns 20 minuts.
Incorporar els xampinyons i continuar la cocció durant 15 minuts més. Salpebreu al gust. Afegir la nata abans de servir i barrejar bé.
Consell:
Serà molt més fàcil pelar els tomàquets si els submergeixes un parell de minuts en aigua bullint.
Que aprofiti.
1 kg d’anelles de calamars
400 g de tomàquets
100 g de xampinyons tallats en làmines
1 vas de nata liquida
3 dents d’all
oli
Preparació:
Pela i talla els tomàquets i pica finament els alls. En una paella amb oli, es sofregeix els tomàquets i els alls durant 10 minuts, afegiu els calamars, tapar i coure a foc lent uns 20 minuts.
Incorporar els xampinyons i continuar la cocció durant 15 minuts més. Salpebreu al gust. Afegir la nata abans de servir i barrejar bé.
Consell:
Serà molt més fàcil pelar els tomàquets si els submergeixes un parell de minuts en aigua bullint.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui 23
Suscribirse a Entradas [Atom]