martes, 7 de junio de 2011

Des de la meva finestra



Sembla que a l'ACA tot eren forats, com un colador

La Agencia Catalana de l’Aigua, creada per impulsar el consum sostenible d’aigua, resulta ser una institució que no ens pot donar de moment cap mena de lliçó, doncs com pot predicar sostenibilitat un organisme, del que segons el conseller Recoder, arrossega un deute de 1.367 milions d’euros, en paraules del conseller “L’ACA ha fet fallida”, es a dir, ens volia donar lliçons de “sostenibilitat” un organisme que no era capaç de ser sostenir-se ni a ell mateix. !Bon exemple!

Cal tenir en compte, que l’ACA és responsable juntament amb el Govern Tripartit, de la gran despesa inútil que van fer (desprès va ploure i ja no va servir de res), al comprar gran quantitat de material amb un cost exagerat, quan el Govern va promulgar el Decret de Sequera.

El conseller ha comentat, que només l’any en curs hem de retornar 211 milions d’euros de deute en concepte de principal, es a dir, per pagar el deute total faran falta 7 anys, el que no ha especificat és quan tindrem de pagar en concepte d’interessos per aquest deute.

Algú que va estar treballant en l’ACA fent suplències, comenta que aquell organisme era un centre “de enchufats”, on només hi havia feina pel 40% de la plantilla, però que els sous de la gran quantitat de directius eren molt alts. Per tant, sembla que el que tindria de fer el Govern seguin la seva recepta d’austeritat, es aprimar la plantilla de l’ACA i reduir les seves despeses al mínim possible. Sembla que no és cap exageració, dir que l’ACA era com un colador amb molts forats per on s’escapaven els diners, una “virtut” típica del Govern Tripartit. Ara en temps de crisi, hem de pagar els seus deutes injustificats i els seus “enchufaments”.
I perquè no se’ls hi podem reclamar als anteriors directius responsables per la via judicial?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]