miércoles, 1 de junio de 2011

Cartes al Director

Un alcalde que no fa complir a tots l'ordenança de civisme

Tots hem pogut veure a traves de la premsa i alguns en directe, com el passat divendres la policia: Mossos y Guardia Urbana, van anar a Ricard Viñes i en arribar van començar a tirar al terra tot el que els acampats tenien instal·la’t allí. L’excusa que varen donar, és que s’havia de “complir una ordenança de civisme per qüestions de salubritat”. Un desallotjament violent, portat a terme per policia comandada pel Cap de la Junta Local de Seguretat que es diu Ángel Ros, l’alcalde.
Els fets són: que es va desallotjar violentament a unes persones que protestàvem contra un mal sistema polític i econòmic, que no fèiem cap tipus de violència i sense perjudicar als ciutadans, però el senyor Ángel Ros, l’alcalde, no ha tingut pebrots durant anys, de treure el campament gitano que hi ha al final de la antiga carretera de Barcelona, darrera de Lamolla, aquella zona també és Lleida i afectada per la mateixa ordenança.
Voleu dir que unes quantes famílies acampades allí durant anys, sense serveis de clavegueram, i sense contenidors per llençar la brossa no generen problemes de salubritat? I doncs, perquè no els ha desallotjat l’alcalde?
Voleu dir, que aquesta manera d’aplicar la llei, no pot ser deguda a una consigna socialista que digui: no som tots iguals davant la llei, i jo per tant aplico la llei que em peta, quan em dona la gana i a qui em convé?

Ruben

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]