lunes, 30 de mayo de 2011

La Tira



El deute lleidatà és de tots

El nostre Alcalde en funcions, va revalidar els seus anteriors resultats en les eleccions del passat dia 22, com és lògic hem fe felicitar-lo pels resultats obtinguts, de la mateixa manera que felicitem als altres dos partits que conformen el consistori.
A qui no podem felicitar de cap de les maneres, pels resultats electorals és als veïns de Lleida, i no es tracta d’una qüestió d’ideologia, sinó d’un tema tan objectiu com la butxaca; es a dir: en primer lloc no sabem com farem els veïns de Lleida, per pagar els deutes en els que ens ha ficat l’Alcalde, però el més previsible, és que Ros continuí amb les seves polítiques inaugurals i per tant de grans obres, encara que no tinguem un cèntim al calaix, perquè al calaix només hi ha factures per pagar, es a dir; DEUTES, DEUTES i més DEUTES. Aquest és sens dubte l’estil Ros: grans obres y més grans obres, que pot ser no són necessàries en temps de crisi, deutes i més deutes pels veïns de Lleida i propaganda a tope per a ell.

Companys ben informats, ens diuen que dintre l’Ajuntament volta un sentiment de morositat, en el sentit de que tothom sap sobre el gran deute general municipal, de la mateixa manera que són sabedors de la manca de diners en les arques municipals.

Entre els deutes més coneguts podríem esmentar; el deute propi de l’Ajuntament amb 130 milions d’euros, l’EMU amb 60 m, PCiTAL amb 30 m, La Llotja amb 40 m, Caserna Guardia Urbana amb 11 m, Plaça Blas Infante 2,5 m, Piscina coberta Pardinyes 8,2 m, en total només aquesta petita llista suma 286,5 milions d’euros. Falten moltes obres al llistat, com pot ser la reforma del Passeig de Ronda, que segons la regidora d’Urbanisme es paga amb 8 milions del Ministerio de Fomento.
Si només fossin aquests els deutes del nostre Ajuntament, calculem que cada lleidatà deu a l’Ajuntament la quantitat de 2.203 €, o sigui que una família de tres persones deu 6.600 €.

Cadascun es tindria de preguntar si considera que aquest deute és normal, i si totes aquestes obres eren prescindibles en època de forta crisi. Concretament, que passarà o com ho farem, si a Lleida paguem l’impost de contribució (IBI) més elevat de tota Espanya? Que farà l’Alcalde, duplicar-nos l’IBI per poder pagar, o malvendre la major part del patrimoni municipal, per tal de que l’Ajuntament no faci fallida en no poder pagar els deutes. Consti que ara els proveïdors ja fa temps que es queixen de que tarden molt a cobrar les seves factures.
Aquest és el futur meravellós que prometia Ros?
Eren conscients els seus electors de que els deutes es tenen de pagar i que és Ros qui els ha compromès sense comptar per a res, amb els Veïns de Lleida?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]