domingo, 8 de mayo de 2011
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
FILET FARCIT

Ingredients:
1 filet
1 vas de vi negre
1 copa de conyac
3 cullerades de mel
3 talls de formatge
100 gr. de nous
50 gr. de fruites del bosc
3 cullerades d’oli
sal
pebre
Preparació:
Tallem el filet en forma de llibre, salpebrarerem i posarem els talls de formatge i unes nous. Ho enrotllem i “marquem” en una paella amb oli, després o passem a una safata per al forn.
Ho courem al forn a 190º durant uns 10 minuts.
Mentrestant en un cassó farem la salsa: posarem el vi, la mel i una mica més tard, afegirem el conyac i flamejarem. Deixarem que es faci un xarop i al final afegirem les fruites del bosc. Aquesta salsa la ruixarem pel damunt del filet.
Que aprofiti.
Consell:
Les fruites del bosc les podeu trobar en botigues de congelats.
Etiquetas: bonacuina21
Suscribirse a Entradas [Atom]