jueves, 19 de mayo de 2011

Col·laboradors



Reflexions de campanya electoral

Adjuntem algunes reflexions gràfiques de campanya electoral dels “Amics de la Lletja” que subscrivim també, però trobem a faltar certs apartats, per exemple:

- La sordesa tossuda de Ros a les propostes veïnals de la ciutat.
- El Síndic de Greuges no para de denunciar que una de les queixes més comuns entre els lleidatans, és la manca de resposta a les seves inquietuds passades pel Registre Municipal.
- Posar-nos uns impostos municipals elevadíssims, pels que rebem uns serveis
molt minsos.
- Un preu de l’aigua molt i molt elevat.
- Un preu en el rebut de recollida de escombraries molt car, per la brutícia que està escampada pels carrers i al costat dels contenidors. Ja no diguem dels excrements de gos que trobem pels carrers.
- El Síndic també recorda a Ros, que té de ensenyar a l’oposició, les factures que paga l’ajuntament, la qual cosa denota manca de transparència.
- La Comissió Europea demana a Espanya que faci més esforços educatius, però Ros ha bloquejat durant anys, la construcció d’un Institut i una escola bressol a Cappont.
- El sobrecost de la Llotja amb 16 milions d’euros.
- El sobrecost del Pont Príncep de Viana amb 5,6 milions d’euros.
- La enorme diferencia de preu entre les tres passarel·les del riu, la de Banqueta va costar 1,6 milions d’euros (1997), la de Camps Elisis va costar 1,9 milions d’euros (2003) i la de Maristes va costar 4,8 milions d’euros (2010).
- Que la EMU s’endeuti per comptes de l’Ajuntament, quan està prohibit.
- La corresponsabilitat de Ros amb la construcció de l’aeroport d’Alguaire; un aeroport d’escassísima utilitat publica, però que ens ha costat 94 milions d’euros, més el cost del manteniment anual corresponent.
- No ha esclarit encara que va passar amb l’Empresa Municipal de Serveis Comunitaris (EMSC) ¿On van anar a parar els 10 milions d’euros?

El diumenge són les eleccions municipals; esperem que els Veïns de Lleida votin amb seny; és pel seu propi bé.




Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]