lunes, 9 de mayo de 2011

Cartes al Director

Les promeses del Ros

La candidata del PSC per Girona, Pia Bosch, promet ara un nou Institut i més escoles bressol o guarderies, quan l’actual alcaldessa del mateix partit durant anys, Anna Pagans, no va fer cap de les dues coses.

Serà casualitat, que en la mateixa línia, el candidat del PSC per Lleida i actual alcalde, Ros, prometi exactament el mateix?
Ros ara promet impulsar l’Institut de Cappont i l’escola bressol quan amb dues legislatures no ha fet cap de les dues coses.
En quan a l’Institut a partir del 2004 el que va fer és bloquejar la seva construcció i no va estar fins al 2009, al veure’s molt pressionat, quan va decidir requalificar el sòl per passar-lo de zona verda a equipaments.
Pel que fa a l’escola bressol o guarderia, hi ha al barri tres solars cèntrics i propietat de l’Ajuntament on es podia haver construït ja fa anys, quan al barri només ni ha una.

Té algun sentit o alguna lògica, que tenint el barri de Cappont, tres escoles de primària, només hi tenim una escola bressol i no tenim Institut de Secundaria, com tenen tots els altres barris?
Té alguna explicació creïble tot aquest desgavell?
Si en el nostre barri paguem els mateixos impostos que en els demés, volem tenir el mateixos serveis, si n’hem de tenir-ne menys, potser que anéssim pensant en independitzar-nos d’un ajuntament que ens menysprea, però compte, que a l’hora de cobrar-nos els impostos, ens fot la garrotada.
Què hem de pensar, dels que prometen les coses que està demostrat que no compleixen?

Víctor


--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]