viernes, 1 de abril de 2011

La Tira




Un Ajuntament multi multador

Acabem de veure publicat, que l’Ajuntament de Lleida va recaptar al 2010, en concepte de multes de trànsit, grues i parquímetres, la xifra de 6,8 milions d’euros.
La xifra més gran correspon a les multes de parquímetres, que pugen 3,6 milions d’euros. Amb aquesta xifra, no resulta tant estrany que la cobdícia recaptatoria de l’Ajuntament vulgui instal·lar parquímetres en tots els indrets de la ciutat; es una gran font d’ingressos per poder gastar a mans plenes, tal i com han fet i estant fent.

Desprès de veure aquestes xifres, fa falta tenir la cara molt dura, per a dir-nos que es aconsellable posar parquímetres a tots els carrers, “perquè així sempre hi trobareu aparcament”. Si ja, lo que hi trobarem són les maquines escura butxaques, i allò del ara pagues tu i desprès pago jo.
Pot ser va sent hora, de que li fem una mica de memòria al nostre Alcalde: quan al 16 de març del 2004, va donar la seva primera conferencia com alcalde, a l’antic mercat de la Bordeta. La va titular La nova Lleida del marge Esquerra”, va ser allí on va dir per tres vegades, que “l’Ajuntament de Lleida no recapta ni un duro per multes, per parquímetre, ni per grues, això només ens porta mal de caps, l’Ajuntament es té de finançar només amb l’IBI, amb plusvàlues i amb les transferències que vinguin de l’Estat”
Davant d’aquestes afirmacions, el que ara té de fer per no quedar malament amb el que va dir, és tornar immediatament els 6,8 milions d’euros als sancionats.
Carai, senyor Alcalde, és que ens les foteu més grosses que el campanar de la Seu Vella!


En definitiva, mentre l’Alcalde ens escura les butxaques a multes amb els 6,8 milions d’euros en sancions i en temps de crisi, l'oposició amb uns bons sous ho permet dòcilment. Ai que sembla, que aquí a Lleida, tenim una oposició que més aviat sembla “composició”.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]