sábado, 30 de abril de 2011
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
SÍPIA AMB CIGRONS
Ingredients:2 sípies netes
400 gr. de cigrons cuits
1 ceba
1 got de tomàquet triturat
1 got de vi blanc
Ametlles torrades
Preparació:Pelar i picar la ceba, trossejar les sípies.
En una cassola amb oli, fregir la ceba 5 minuts, afegir el tomàquet i la sípia.
Assaona-la, fregeix-la fins que es dauri. Aboca el vi, deixa que s’evapori a la meitat. Tapa i cou a foc lent uns 30 minuts.
Pica en un morter, 2 cullerades d’ametlles torrades i pelades. Incorpora-les a la cassola 10 minuts abans d’acabar la cocció.
Afegeix els cigrons i continua la cocció un parell de minuts més.
Que aprofiti.
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
SÍPIA AMB CIGRONS

Ingredients:2 sípies netes
400 gr. de cigrons cuits
1 ceba
1 got de tomàquet triturat
1 got de vi blanc
Ametlles torrades
Preparació:Pelar i picar la ceba, trossejar les sípies.
En una cassola amb oli, fregir la ceba 5 minuts, afegir el tomàquet i la sípia.
Assaona-la, fregeix-la fins que es dauri. Aboca el vi, deixa que s’evapori a la meitat. Tapa i cou a foc lent uns 30 minuts.
Pica en un morter, 2 cullerades d’ametlles torrades i pelades. Incorpora-les a la cassola 10 minuts abans d’acabar la cocció.
Afegeix els cigrons i continua la cocció un parell de minuts més.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui 20
Suscribirse a Entradas [Atom]