domingo, 17 de abril de 2011

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.


PEUS DE PORC AMB BACALLÀ


Ingredients:
2 peus de porc cuits i desossats
6 bocins de bacallà dessalat
1 ceba
2 dents d’all
una mica de tomàquet triturat natural
3 fulles de llorer
1 got petit de vi blanc
1 got d’aigua de la cocció dels peus
1 cullerada de pebre vermell dolç
sal i pebre
oli d’oliva
farina
julivert
allioli

Preparació:
Coure les potes amb un boci de ceba i 2 fulles de llorer. Quan estiguin cuites les deixarem refredar i desossarem. Reservarem l’aigua de la cocció. En una paella ficarem oli d’oliva, enfarinarem el bacallà i el fregirem, el reservarem en una cassola de fang. Al mateix oli de fregir el bacallà, fregirem lentament la ceba, afegirem el tomàquet, el pebre vermell i el vi. Ho deixarem sofregir, i quan ja estigui fet, li afegim l’aigua de cocció reservada, les potes a trossos i una picada d’all i julivert. Deixem reduir i finalment afegim el bacallà, hi fiquem per sobre el allioli i ho gratinem.

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]