miércoles, 20 de abril de 2011

Des de la meva finestra



Compte amb les taques facials
  
Arriba el temps de prendre el sol, en un moment que sembla que ens estem conscienciant de que el sol es bo per a moltes coses, però es perjudicial per la pell. Estem arribant al pont festiu d’aquesta setmana, i molta gent s’estirarà a les platges per a prendre el sol.
La cultura del sol forma part del nostre país i posar-se bronzejat és la moda, però tindríem de ser tots conscients, de que el bronzejat no és més que un mecanisme de defensa de la nostra pell, davant una fregida important del sol.
Per tant, en els dies de platja hem de prendre precaucions; no exposar-se massa al sol o aplicar-nos molta protecció solar.

Una de les lesions mes comuns sol a ser el foto envelliment prematur de la pell. De la mateixa manera apareixen taques en tot el cos, principalment en les mans, en la cara i també al coll.
Cas apart són els lentigs solars, unes taques marrons aplanades, que poden aparèixer amb l’edat i l’exposició excessiva al sol.

De tota manera si ens surten taques a la pell, avui dia es poden tractar amb làser de CO2 pels casos més greus o llum Intensa pels casos lleus.

Cal remarcar però una vegada més, que no és aconsellable abusar de l’exposició al sol i en tot cas, fer-ho amb protector solar.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]