jueves, 17 de marzo de 2011

La Tira



La Llotja i les entrades regalades

El diumenge passat es va representar a la Llotja, l’opera “Ana Bolena”. Dos dies abans es va publicar a la premsa, que el president del Patronat de la Fundació la Llotja, l’alcalde Àngel Ros, havia decidit regalar 400 entrades a regidors de l’Ajuntament, entitats de Lleida, càrrecs institucionals, algunes empreses i alcaldes de pobles.
Si tenim en compte que l’entrada costava 105 euros, es van deixar d’ingressar en les arques de la Fundació la Llotja, 42.000 euros, i podem pensar, que donat els elevats costos, tant en actors com en escenaris, algú tindrà de pagar aquest regal. Ens preguntem: Ho tindrem de pagar entre tots? Regalem aquest import quan els veïns de Lleida (com tot el país) estem patint retallades de tot tipus? És que l’alcalde Ros, està intentant donar-nos una falsa imatge de la realitat?

Segons tenim entès, ja en altres representacions s’havien regalat entrades en previsió de no poder-les vendre. Es més, hi ha rumors de que fins i tot, han arribat autocars des dels pobles amb espectadors d’entrada regalada. Si tot això es veritat, significaria que el president del Patronat de la Fundació la Llotja, alcalde Ros, estaria fent una manipulació sobre l’assistència als actes programats. És a dir, que s’estarien regalant entrades, a fi i efecte de que sempre sortís als mitjans, el missatge de que la Llotja sempre està plena i és per tant, un gran èxit de l’alcalde socialista.
Si fos així, fora clarament un engany pels veïns de Lleida.

Caldria que els grups municipals de l’Ajuntament (CIU, PP, ERC i ICV), demanin tots els comptes clars de la Llotja i la Fundació, amb tots els comprovants, per tal de explicar als lleidatans, que està passant allí, amb aquestes entrades regalades. Si no ho fan, els lleidatans podem arribar a considerar, que en certa manera són còmplices d’aquesta opacitat, quan no d’una manipulació.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]