lunes, 14 de marzo de 2011

La Tira



Destrosses nocturnes en automòbils

Que a Lleida es fan destrosses en automòbils durant les nits, es una cosa que no només denuncien els veïns de Lleida, un dia sí i un altre també, sinó que ara ho reconeix fins i tot la pròpia policia qui investiga el robatori de nombrosos miralls retrovisors. Es veu que ara només roben el mirall però no trenquen el cos del retrovisor. Tal cosa asseguren tallers mecànics de reparacions que no paren de reposar miralls.
Asseguren que un lladre expert, pot treure el mirall en menys de dos minuts sense necessitar cap eina, i sense trencar la carcassa del retrovisor.
De moment, sembla que només ho fan en automòbils de elevat cost, on per tant, els recanvis són força cars.
El cert és, que una víctima d’una sostracció de mirall, ens ha ensenyat la part de plàstic blanc que fa de suport al mirall, tirada al terra i no tenia cap desperfecte.

Però aquesta no resulta ser l’única destrossa als automòbils que ens trobem els veïns de Lleida; cada setmana apareixen pel mati automòbils oberts i forçats, dels que s’han emportat tot el que havia dintre de valor. Oberts però, pel sistema de trencar els vidres.
Ens hem estat informant sobre quina podia ser la causa o el mòbil d’aquestes destrosses. Sembla ser, que el millor consell que es pot donar als veïns de Lleida, és que no es pot deixar res de res, dintre el cotxe, ni una peça de roba, ni una bossa de viatge, ni un telèfon, ni un maletí, ni unes ulleres de sol, ni una carpeta, ni tan sols una bossa buida de supermercat; qualsevol cosa que es deixi a la vista pot tenir o amagar algun objecte de valor.
Fem menció especial, que no poden quedar tampoc a la vista, aparells de radio, fàcils de col·locar en el mercat negre (els aparells que s’activen mitjançant una pasword queden fora de perill).
De la mateixa manera, els qui portin un GPS, han de saber, que no es pot deixar la marca rodona de ventosa al vidre, ja que els lladres saben que si hi ha la marca al vidre, vol dir que dintre el cotxe amagat, estarà l’aparell de GPS. Recomanem tenir en compte aquestes precaucions.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]