domingo, 20 de marzo de 2011
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
BACALLÀ A LA MEL
Ingredients:
8 lloms de bacallà dessalat
50 gr. de farina
1 vas petit de mel
1 vas petit d’aigua
1 cullerada de vinagre
Preparació:
Enfarinar lleugerament el bacallà. Fregir-lo en una paella amb abundant oli calent fins que es dauri per tots els costats i reservar-lo. Retirar l’oli de la paella, abocar el vinagre i la mel, afegeix el vas petit d’aigua i coure 1 minut.
Abocar la salsa a sobre el bacallà i servir-lo calent.
Consell:
Per evitar sorpreses desagradables no posis sal al bacallà abans de fregir-lo, ja que la sal augmenta de grau quan es fregeix.
Que aprofiti.
8 lloms de bacallà dessalat
50 gr. de farina
1 vas petit de mel
1 vas petit d’aigua
1 cullerada de vinagre
Preparació:
Enfarinar lleugerament el bacallà. Fregir-lo en una paella amb abundant oli calent fins que es dauri per tots els costats i reservar-lo. Retirar l’oli de la paella, abocar el vinagre i la mel, afegeix el vas petit d’aigua i coure 1 minut.
Abocar la salsa a sobre el bacallà i servir-lo calent.
Consell:
Per evitar sorpreses desagradables no posis sal al bacallà abans de fregir-lo, ja que la sal augmenta de grau quan es fregeix.
Que aprofiti.
Etiquetas: bonacuina18
Suscribirse a Entradas [Atom]