domingo, 13 de marzo de 2011

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.

BRAÇ DE LA REINA





Ingredients:
2 gots de ¼, de farina
2 gots de ¼ de sucre
½ got d’oli
6 ous
ratlladura de llimona
1 sobre de llevat

Preparació:
Es baten els ous amb el sucre i la farina. Afegir l’oli, el llevat i la llimona. Barrejar bé. Abocar en un recipient rectangular i estret, apte pel forn untat de mantega.
Introduir en el forn, prèviament escalfat a 150º durant una mitja hora.
Un cop cuit i refredat, es talla el bescuit en làmines (si es molt gruixut).
Amb un pinzell s’emborratxa d’almívar. S’emplena a gust (nata, crema, melmelada, xocolata....).
Es pot decorar amb fuita glacé o natural pel damunt.

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]