domingo, 6 de marzo de 2011

Carnaval



Dia de Carnaval 

Ahir va estar Carnaval 2011. Una vegada més, els Veïns de Lleida es van disfressar pel Carnaval, d’una forma voluntària i anònima.
Un any més, la disbauxa carnavalesca va inundar el recorregut de la rua i precisament, això és el que busquen els Veïns de Lleida que van acudir a veure la desfilada de carrosses amb l’ànim de riure una mica, doncs es cert que cada any hi ha algú que té alguna ocurrència per vestir-se de tal forma que arranca un somriure o una rialla als espectadors.

Des d’aquí volem felicitar als Veïns de Lleida que van decidir participar en el Carnaval, des del voluntariat, des de l’anonimat, utilitzant la seva imaginació i amb els seus diners. Tenim de dir que vam veure disfresses molt ben aconseguides i divertides.

Lamentem no poder felicitar de cap de les maneres a l’Ajuntament de Lleida, per la seva organització de la rua (que és l’únic que fa), ja que no s’entén, com pot ser possible que un tram de carrosses estiguin parades i en canvi pel altra banda de la rambla, les altres van corren a tota velocitat. Tant difícil és harmonitzar això?
Si el nostre Ajuntament no sap organitzar correctament la rua, com podem esperar que organitzi correctament i amb eficàcia, el govern municipal?





















Un deixem unes “chirigotas de Cádiz”, que també son model no d'imaginació oficial, però sí d’imaginació popular.

(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)

Chirigota Tampax Goyescas (Comparsa Fina y Segura) 2

Chirigota sobre la Ministra de Igualdad

Chirigotas de Cádiz de lo que diga mi mujer

Beuaties of Carnaval in Rio 2010

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]