lunes, 7 de febrero de 2011

Queixes Veïnals



Zero euros per una Font i 13 milions d’euros per un Pont

Una altra vegada ens arriben queixes, perquè el nostre Alcalde es molt tossut. Des de fa anys se li ve reclamant que es posi aigua, a dues petites fonts Camps Elisis que sempre n’havien tingut; són la Font de la Sirena i la Font del Lleó. Resulta que arran de la remodelació dels Camps Elisis (acabada a primers del 2007), es van deixar sense aigua. En la Font de la Sirena i per dissimular la pífia no se’ls va ocorre res millor que omplir el recipient de pedra blanca.

Veïns de la zona han demanat en reiterades ocasions a l’Ajuntament de Lleida (i no a un altre), que torni a brollar l’aigua de aquestes dues fonts fins i tot ho van demanat a l’Alcalde en persona. Ens consta, que alguns veïns i en veure que no obtenien resultat les demandes veïnals, van portat la queixa també a altres grups polítics de l’Ajuntament, que han fet també la mateixa petició i també sense resultats.

Però anem a pams, posar aigua en una petita font, avui dia no comporta ni cap problema ni grans despeses, i siguem clars, l’excusa donada per l’Alcalde, dient que no es posa aigua perquè són de raig continu, només és una excusa de mal pagador.
Perquè funcionin aquestes petites fonts (i d’altres), només cal portar un tub d’aigua (que ja està ficat) fins la font amb una aixeta de pas, i un cable protegit amb corrent elèctrica; dintre la font es col·loca protegida amb obra, una bomba d’aigua submergida per aquari (tenen un cost d’uns 30 €) i la font funciona, en quant l’aigua està molt bruta es treu i s’omple un altre cop a traves de l’aixeta (o amb un dispositiu amb boia).
Hem de tenir en compte, que pel manteniment dels jardins als Camps Elisis, tenim vigent un contracte amb una empresa, pel que paguem 1.029.000 € per 2 anys, doncs aquesta empresa també pot fer el manteniment de la font.

Definitivament, pels Veïns de Lleida, l’alcalde Ros, resulta estar tant sord com l’anterior alcalde Siurana, i pel que veiem, no escolta als Veïns, però sí sembla escoltar i amb molta atenció, a algunes Empreses (com la que porta el manteniment dels Caps Elisis).
Valdria més, que en comptes de fer-se el sord, expliqués algunes coses als Veïns de Lleida (ja que ho paguem entre tots), com per exemple: és cert, que el Pont de Príncep de Viana, pressupostat amb 7,3 milions d’euros, ha acabat costant 13 milions d’euros (uns 2.163 milions de les antigues pessetes)? Un desviament de 5,7 milions d’euros respecte al pressupost inicial (un 79%)? És així, senyor Alcalde?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]