jueves, 3 de febrero de 2011

Queixes veïnals









   
Queixes sobre la plaça de les ensopegades

Veïns de la plaça Ernest Lluch (al costat del riu) es queixen de la deixadesa, en la que el nostre Ajuntament manté la seva zona. Asseguren que des de fa anys, en el paviment de la zona hi ha elements perillosos per ensopegar i caure al terra. Es veu que fa anys que alguns elements del paviment mal collats, es van desprendre i van desaparèixer sense que mai més hagin estat reposats. D’igual manera, l’arbre que estava al mig de la zona, va ser tallat en haver-se assecat, però no ha estat reposat, es més, el tronc tallat que sobresurt, resulta ser un element perillós pels vianants de la zona, que ja han patit diversos ensurts amb aquests desperfectes al paviment.

Diuen haver “anat a denunciar els desperfectes”, però mai han estat reparats, en comptes d’això, van veure “com es gastaven 4,8 milions d’euros en una passarel·la nova”, inaugurada l’any passat i que queda al costat, però “pel que es veu, són incapaços de reparar els desperfectes de la seva zona”.

Tot i estant d’acord amb els plantejaments dels veïns de la zona, volem matisar una cosa: que en aquesta nova passarel·la (com en les anteriors), els 4,8 milions d’euros de cost els hem pagat (o els pagarem) entre tots. Que quedi ben clar, que tot el que fa l’Administració ho paguem entre tots, encara que pretenguin fer-nos creure una altra cosa.

Els veïns de la zona, plaça Ernest Lluch, reivindiquen que siguin reparats aquests desperfectes en el paviment. Però també els hi hem comentat l’emblemàtica tossudesa del nostre Alcalde. El problema està, en que a ell, “Li agrada Lleida” tal i com és, per tant resulta una mica difícil que vegi cap necessitat de millorar-la.
Que hi farem?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]