miércoles, 23 de febrero de 2011

La Tira



UGT està fent apologia de la incoherència

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció nº 6 de Sevilla, Mercedes Alaya, encara està reben caixes de documentació de EREs falsejats, que formen part del cas Mercasevilla. Si bé aquest nom es va començar a sentir per la venta estranya de solars fa un parell d’anys, ara ha agafat molta fama pel un fons “de reptiles”, de moment diuen tenir controlats uns 700 milions d’euros, denunciats en declaració a la Policia Judicial, per qui va estar Director General de Trabajo, Javier Guerrero, qui va acusar Chaves i Griñán.

José Antonio Griñan, president de la Junta de Andalucía, es troba en un moment molt delicat, pel motiu de l’escàndol Mercasevilla, però el secretari general de la Federación Alimentaria de la UGT, Luis García de los Reyes, acaba de dimitir per la presumpta implicació i detenció de la seva esposa en les suposades irregularitats, en expedients de Regulación de Empleo (ERE).
També l’esposa de Manuel Pastrana, secretari general de la UGT d’Andalucía, surt a la foto de l’escàndol, ja que ha estat detinguda per la seva relació amb la presumpta trama de cobraments irregular, amb EREs gestionats des de la Consejería de Empleo de la Junta de Andalucía.
Implicat es veu un altre ex ugetista; Juan Lanzas qui també surt en l’escàndol al cobrar tant ell com la seva esposa EREs fraudulents.


És molt mal símptoma, que alts directius sindicals de la UGT de Andalucía, surtin esquitxats en aquest escàndol de cobraments fraudulents. Com s’ho faran ara, per demanar la confiança dels treballadors i per tant que els votin, en properes eleccions sindicals, si es demostra que feien presumptament, apropiacions indegudes de diners destinats a treballadors a l’atur?

Només faltava que a Lleida, en la revista de la Paeria (febrer) que paguem entre tots, la UGT publiqui un article on es diu: “Ens oposem que una reforma del sistema retardi l’edat legal de jubilació obligatòria de 65 a 67 anys”.
És a dir, primer la UGT va dir que s’oposarien fermament al canvi, poc desprès van signar (juntament amb CCOO) “el canvi” amb Zapatero, i ara diuen un altre cop que s’oposen? Quin “pitorreo” és aquest?


Sembla que estiguin fent apologia de la hipocresia, precisament en un moment, que apareixen escàndols relacionats amb el sindicat, sumats a la retallada de pensions. I sembla, que la secretaria general del sindicat a Lleida, Rosa Palau, no hauria de permetre, que des de la seva organització es publiqués cap article en to burlesc, que no fos demanant perdó als treballadors.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]