lunes, 21 de febrero de 2011

La Tira



"la paeria", una revista de auto ensabonada socialista

Hem vist la revista de la Paeria del mes de febrer. No hi ha cap novetat llevat que és la més recent, però el contingut de la revista és com sempre; el mateix format que quan la va crear l’anterior alcalde Siurana; propaganda de l’equip de Govern socialista però de ningú més. I sembla, que en ser una revista de informació per “tots” els Veïns de Lleida, tindria d’incloure també les propostes o comentaris de tots els grups polítics al costat de cada inauguració; les propostes de l’equip de Govern ja surten contínuament.

Analitzant una mica la revista del febrer i podreu comprovar que: surten 28 fotografies, de les quals en 15 i surt l’Alcalde o l’equip de Govern i en 8 fotografies més, són de decisions preses per l’equip de Govern.
Del total de 26 articles, 20 són articles de inauguracions o accions de Govern.
Com no podia ser d’altra manera, surten 3 fotografies de La Llotja, acompanyades de 9 vegades, la paraula Llotja. També surt 10 vegades la paraula Ros.
Els 26 articles, són invariablement, una “ensabonada continua” a l’equip de Govern i al nostre alcalde Ros, amic d'en Zapatero. Què potser no té padrina aquest senyor?

Aquí els únics que no ensabonen, són les 4 tires d’opinió dels grups polítics municipals a la oposició. És clar que estan col·locades entre altres dues tires singulars: una sembla somniar truites dient que tot són flors i violes, l’altra que ensabona directament és de la regidora Montse Mínguez, que segons diu la premsa, entre Diputació i Ajuntament sembla cobrar més que una ministra. A més, es diu que també és Consellera General de Caixa Catalunya i d’això també es cobra (sou de ministre) en concepte de dietes. Bé, potser deu el favor?

En resum, utilitzen pràcticament tota la revista, per ensabonar-se a sí mateixos, fins i tot ocupen també dues tires d’opinió.
Els “madrileños” als qui ensabonen tant, els hi diuen “jabonetas”, doncs això, una revista “jaboneta” que paguem entre tots els lleidatans (146.900 €/any), però que serveix únicament perquè el grup socialista, es pugi ensabonar a gust en cada publicació. Propaganda descarada per a un grup polític que paguem entre tots. Senzillament vergonyós. Aquestes coses en un país seriós, no passen. Bé, als països àrabs potser sí.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]