domingo, 27 de febrero de 2011

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.

MUSCLOS A LA "VIZCAINA"


Ingredients:
2 Kg. de musclos frescos i nets
5 cebes vermelles mitjanes
6 pebrots secs (nyora) posats en remull d’aigua la nit abans
2 dents d’all
1 vas de vi blanc
sal
oli d’oliva

Preparació:
Es couen els musclos al vapor en una olla i s’aparten.
Posar al foc en una cassola amb el vi, 1 ceba trossejada i els alls una estona i apartem.
En una paella fregim les cebes restants picades fins que estiguin toves, aleshores afegim els pebrots, sense cues ni llavors, ben escorreguts. Afegim 1 vas del brou colat de coure els musclos. Deixar coure a foc lent fins que el brou estigui hagi espessit, passar pel “chino”.
Col·loquem en una cassola de fang els musclos (només una part que té el musclo), i afegim la salsa a la “vizcaina”. Tornem a posar a foc lent que bulli uns minuts. Si fa falta més brou, es pot posar el que queda (o part), del brou dels musclos passat pel “chino”.

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]