domingo, 13 de febrero de 2011
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
COLIFLOR AMB PERNIL
Ingredients:
1 coliflor petita
150 grs. de pernil serrà
2 ous
farina
sal
aigua
oli
salsa de tomàquet
un vas de llet
Preparació:
Comencem escollint petits rams de coliflor. Seguidament posem en una cassola aigua, llet i sal. Coem els ramells de coliflor. Un cop cuits escorrem els ramells amb molta cura per no trencar-los. Tallem els ramells per la meitat i posem entre meitat i meitat un tallet de pernil. Posem una paella al foc i quant l’oli estigui ben calent, hi posem els ramells de coliflor, una vegada passats per farina i ou, fins fregir-ho tot.
Per últim posem salsa de tomàquet en el fons d’una safata i col·loquem a sobre la coliflor fregida.
Per servir, podem guarnir el plat posant a sobre de la coliflor uns tallets de pernil sense coure.
Que aprofiti.
1 coliflor petita
150 grs. de pernil serrà
2 ous
farina
sal
aigua
oli
salsa de tomàquet
un vas de llet
Preparació:
Comencem escollint petits rams de coliflor. Seguidament posem en una cassola aigua, llet i sal. Coem els ramells de coliflor. Un cop cuits escorrem els ramells amb molta cura per no trencar-los. Tallem els ramells per la meitat i posem entre meitat i meitat un tallet de pernil. Posem una paella al foc i quant l’oli estigui ben calent, hi posem els ramells de coliflor, una vegada passats per farina i ou, fins fregir-ho tot.
Per últim posem salsa de tomàquet en el fons d’una safata i col·loquem a sobre la coliflor fregida.
Per servir, podem guarnir el plat posant a sobre de la coliflor uns tallets de pernil sense coure.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui 15
Suscribirse a Entradas [Atom]