domingo, 6 de febrero de 2011
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
FRICANDÓ DE VEDELLAIngredients:
750 gr. de vedella
1 ceba mitjana
1 tomàquet petit i madur
bolets variats
1 porro petit
farina
brou de verdures o aigua
oli
sal
Preparació:
Passeu la carn per farina i fregiu-la en una paella, a foc baix. Desprès col·loqueu-la dins d’una cassola de fang.
Dins del mateix oli es fregeix la ceba, el porro i el tomàquet. Afegim dos cullerades de brou o aigua, el deixem bullir durant cinc minuts. A continuació colarem aquesta salsa damunt de la carn que tenim a la cassola. Afegirem els bolets i ho courem a foc lent durant uns 30 minuts.
Abans de treure-la del foc, comprovarem que estigui ben cuita.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui 14
Suscribirse a Entradas [Atom]