domingo, 6 de febrero de 2011

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.

FRICANDÓ DE VEDELLA





Ingredients:
750 gr. de vedella
1 ceba mitjana
1 tomàquet petit i madur
bolets variats
1 porro petit
farina
brou de verdures o aigua
oli
sal

Preparació:
Passeu la carn per farina i fregiu-la en una paella, a foc baix. Desprès col·loqueu-la dins d’una cassola de fang.
Dins del mateix oli es fregeix la ceba, el porro i el tomàquet. Afegim dos cullerades de brou o aigua, el deixem bullir durant cinc minuts. A continuació colarem aquesta salsa damunt de la carn que tenim a la cassola. Afegirem els bolets i ho courem a foc lent durant uns 30 minuts.
Abans de treure-la del foc, comprovarem que estigui ben cuita.

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]