lunes, 17 de enero de 2011

La Tira



Àngel Ros demana que l'acompanyin a la "Lleida del Futur"

El nostre Alcalde va reunir el divendres, a unes sis-centes persones (un 0,4% dels veïns de la ciutat) al seu edifici emblemàtic, La Llotja, per “animar la ciutadania que presenti com voldria la Lleida del Futur”.

En primer lloc hem de dir, si mirem el targetó que va enviar per tot Lleida, en la part inferior hi figura el logo del partit, per tant, no és com ell vol fer veure, un acte neutre, sinó un acte clarament partidista.

Con a segona consideració, ell ja va deixar clar en el seu discurs inicial, quins foren els eixos que es tenien d’aprovar (a aquesta estratègia ell ni diu participació), i que són: “la convivència, la ocupació i el coneixement”.
Sobre l’apartat convivència, només cal mirar endarrera i veure les moltes revoltes veïnals que hi ha hagut en la ciutat des de que ell és Alcalde; Eix Comercial, Secà, Balafia, Bordeta, Cappont, Universitats, Centre Històric, les protestes per les antenes de telèfons, Camps Elisis, per l’intent de posar la Mesquita a unes quantes barriades, la ciutat esportiva de Balafia, la cessió del Camps d’Esports, el cost de la Llotja, el Roser, permuta de parcel·les a la UDL, comportament de la Guardia Urbana (Bordeta), l’augment de 600 treballadors municipals, obres carismes i innecessàries mentre descuidava reparacions més elementals en els carrers, la seva sordesa municipal, les pujades anuals de l’IBI, l’aigua i el rebut d’escombraries, etc. És aquest model de convivència, que ha tingut com Alcalde durant set anys, el que torna a proposar?

En referència a l’ocupació, li recordem que Lleida ha tancat l’any 2.010 amb 27.500 aturats; amb 1.899 aturats més que al any passat. Aquests últims anys estant ell com Alcalde de la ciutat, és quant més llocs de treball hem perdut. Què proposa per crear ocupació, el mateix que ha fet fins ara?

En quant al tercer eix del seu programa, el coneixement, li tenim de recordar, que els lleidatans, sí que volem augmentar la nostra cultura i els nostres aprenentatges professionals, però també volem “conèixer” i a fons, tots els afers municipals, des del que va passar amb la Ciutat Esportiva de Balafia, Camp Esports, costos reals del Pont Príncep de Viana, Passarel·la Maristes, Plaça Blai Infante, plaça Ricard Viñes, Plaça Sant Joan de Mata, Passeig de Ronda, que va passar amb els diners de l’Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, etc. De la mateixa manera, els lleidatans esperen que els contesti tots els escrits que li tenen presentats a traves del Registre des de fa anys. O és que potser, els escrits una mica compromesos no gosa a contestar-los? I per acabar, preguntar-li a l’Alcalde com pren les decisions municipals, si les pren pensant en els interessos dels veïns de Lleida o pensant en els interessos de certes empreses?

En resum, una trobada que ha estat un “paripé”, pagada segurament entre tots, que no aporta cap solució als problemes que tenim els lleidatans, ja siguin derivats de la crisi o provinents del mal govern, però un “paripé” que li serveix al nostre Alcalde per fer veure que “fa alguna cosa”, quan durant set anys, s’han dedicat només que a fer “aparador”, mentre a Lleida s’anaven reduint cada cop més els llocs de treball; només en l’últim any el nombre d’empreses a Lleida s’ha reduït en un 20%.


Persones que van assistir a l'acte, afirmen que Ros no va presentar cap proposta concreta, només bla, bla, bla...; rotllo.
Amb aquest Alcalde estem en una Lleida que camina endarrera, com els crancs. Mal futur tenim.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]