jueves, 20 de enero de 2011

Col·laboradors



Atenció als vehicles amb els LLUMS APAGATS

SI US PLAU TINGUEU MOLT DE COMPTE!!

Agents de la Policia i de la Guàrdia Civil que estan treballant en el programa 'DARE', ens han enviat el següent comunicat:

Si vostè condueix de nit i veu un vehicle que no porti els llums encesos NO LI FACI CANVI DE LLUMS PER A AVISAR QUE ELS SEUS estan apagats!Això és un "JOC DE INICIACIÓ" d'una Colla que es fa dir 'SANGRE' (banda llatina-romanesa).

El joc consisteix en el següent: El nou aspirant a ser membre d'aquesta Colla, ha de conduir el seu vehicle amb les llums apagades i el primer vehicle que li faci canvi de llums per avisar que tenen les llums apagades es converteix en "el seu objectiu".

El proper pas és donar la volta i perseguir al vehicle, que li va fer el canvi de llums per avisar que les seves estaven apagades, i AGREDIR, TREURE DE LA CARRETERA FINS I TOT MATAR A TOTS ELS OCUPANTS SI HI HA RESISTÈNCIA, per poder ser acceptats en la Colla.


La policia està en alerta perquè, suposadament, els caps de setmana són els preferits per fer "Iniciacions”, així és que s'espera que els individus que volen pertànyer a aquesta Colla, aniran circulant amb les llums dels seus vehicles apagades, buscant qui els avisi d'aquesta situació mitjançant un canvi de llums.

Si us plau comunica això als teus familiars i amics perquè procedeixin amb molta precaució.

NO LI FEU CANVI DE LLUMS A CAP VEHICLE QUE ESTIGUI CIRCULANT AMB ELS LLUMS APAGATS, SI DE CAS, TRUCA RÀPIDAMENT A TRÀNSIT AL 062 o A EMERGÈNCIES AL 112 PER QUE PUGUIN SER DETINGUTS I NO POSIN EN PERILL A ALTRES PERSONES.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]