domingo, 26 de diciembre de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
RÈMOL AL CAVA AMB CLOÏSSES I LLAGOSTINS
Ingredients:
1 kg de rèmol
16 llagostins
½ kg de cloïsses
1 ceba
1 porro
1 vas de cava
1 vas de crema de llet
sal
pebre
oli
Preparació:
Daurar en una paella el porro i la ceba, tallats en juliana. Reservar. A la mateixa paella daurar lleugerament el rèmol, prèviament enfarinat. A continuació afegir els llagostins amb la cua pelada. Daurar i afegir les cloïsses. Quan aquestes s’obrin, s’afegeix el cava. Deixar reduir una mica i afegir la crema de llet. Salpebrar i deixar reduir una mica més. Als plats posarem dos trossos de rèmol per persona, 4 llagostins i unes 5 cloïsses. Decorarem amb la ceba i el porro, quasi confitats.
Consell:
El rèmol és pot substituir per un tronc de lluc o rajada.
Confitar la ceba i el porro, vol dir coure lentament fins a obtenir un color acaramel·lat.
Que aprofiti i BONES FESTES
1 kg de rèmol
16 llagostins
½ kg de cloïsses
1 ceba
1 porro
1 vas de cava
1 vas de crema de llet
sal
pebre
oli
Preparació:
Daurar en una paella el porro i la ceba, tallats en juliana. Reservar. A la mateixa paella daurar lleugerament el rèmol, prèviament enfarinat. A continuació afegir els llagostins amb la cua pelada. Daurar i afegir les cloïsses. Quan aquestes s’obrin, s’afegeix el cava. Deixar reduir una mica i afegir la crema de llet. Salpebrar i deixar reduir una mica més. Als plats posarem dos trossos de rèmol per persona, 4 llagostins i unes 5 cloïsses. Decorarem amb la ceba i el porro, quasi confitats.
Consell:
El rèmol és pot substituir per un tronc de lluc o rajada.
Confitar la ceba i el porro, vol dir coure lentament fins a obtenir un color acaramel·lat.
Que aprofiti i BONES FESTES
Etiquetas: bonacuina12
Suscribirse a Entradas [Atom]