miércoles, 22 de diciembre de 2010

Nyaps d’actualitat

Unes reixes perilloses


Veïns del carrer Agustins ens fan arribar una queixa tot i dient que aquesta reixa d’embornal “no és un nyap d’actualitat, sinó que és un nyap antic que ja té la seva antiguitat, aviat serà crònic”.
Fan constar que van telefonar a l’Ajuntament demanant el canvi de la reixa, explicant a més, de que al barri de Cappont hi ha més reixes trencades com aquesta. Que fins i tot ho van fer saber a uns agents de la Guardia Urbana quan feien la ronda per allí, perquè passessin nota del desperfecte, però de moment res ha tingut efecte.
Com sigui que l’Ajuntament no canvia la reixa trencada i perillosa, tant per Veïns com pels cotxes, van decidir de posar-li un con, perquè es vegi el perill, per tal d'evitar, que ningú posi el peu dintre, amb la qual cosa es podria fer molt mal a la cama.

Es pregunten com pot ser, que un Alcalde que sempre està inaugurant, no sigui capaç de inaugurar, la reposició de reixes trencades als claveguerons?

Per la nostra part, nosaltres pensem que si l’Ajuntament té diners per editar una absurda i innecessària guia per circular amb bicicleta per Lleida, sembla que també n’ha de tenir per canviar les perilloses reixes trencades.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]