lunes, 20 de diciembre de 2010

la Tira



INAUGURALIA a la Plaça Sant Joan de Mata

El dissabte, el nostre alcalde, Àngel Ros, va inaugurar la reforma total de la Plaça de San Joan de Mata, ara Plaça Cappont.
La plaça San Joan de Mata havia estat descuidada durant anys i tenia zones de paviment en mal estat. Potser, en temps de crisi, el més sensat i barat, hagués estat reparar el paviment en comptes de fer la Plaça nova. No creieu?
Però es clar, reparar no permet reinaugurar, i aleshores el nostre alcalde no podria continuar amb la seva costum inaugural: ¡INAUGURALIA!

Quan fa uns dos mesos, es va inaugurar la passarel·la dels Maristes (per tant no és laica) hi havia gent, però és que hi havia anunciada “xocolatada amb coca”. En canvi, quan dies desprès van inaugurar la reforma del marge dret del Segre sense xocolatada, només hi van assistir una quinzena de persones, totes de l’Ajuntament.
El nostre alcalde ja té apresa aquesta lliçó, i ara al costat de cada inauguració hi posa la “xocolata amb coca”. Per descomptat que en la inauguració del dissabte també ni hi havia.

Per cert, ens va cridar l’atenció que l’Associació de Veïns de Cappont no participes en l’acte, encara que sí estaven presents. Preguntat el president de l’AAVV respongué que com a entitat no havien estat convidats, que se’n havien assabentat el divendres per la tarda i que havien vingut com veïns del barri que són, perquè la plaça també es paga amb els seus diners. Va afegir, que aquesta manca de sensibilitat en no ser convidats, “denota molt bé, quin és el concepte que tenen el nostre alcalde i la regidora d’Urbanisme, sobre Participació Ciutadana” i va demanar, “que siguin transparents, que posin sobre la taula totes les dades econòmiques sobre les despeses que paguem els lleidatans, ja que és el nostres dret, poder saber en que es gasta l’Ajuntament els nostres diners, i ja siguin moviments econòmics o patrimonials, com per exemple en el tema d’actualitat com es la Llotja”.De la mateixa manera, va demanar esclarir, com és que el Pont de Príncep de Viana va estar pressupostat per 7,3 milions d’euros i en canvi sembla ser, que ha acabat costat 13 milions.

Una cosa que vam veure, és que mentre uns agafaven dos o tres vasos de xocolata (i coca), uns altres ho criticaven dient que aquest alcalde tot ho inaugura amb xocolatada perquè vingui la gent, ja que si no és així no ve ningú. Una xocolatada amb coca que com sol a dir l’alcalde, paguen les empreses constructores, però que ells sospiten, acabem pagant-la entre tots, inclosa amb la factura de la constructora.
Alguns van proposar com a critica, anomenar a l’alcalde “Angelito el chocolatero” i presentar-se a cada inauguració amb una xaranga.




Podeu teclejar o ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:
Charanga La Gresca, Paquito el chocolatero

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]