lunes, 6 de diciembre de 2010

La Tira



L’enrenou de les pèrdues electorals al PSC

L’enrenou que està provocant el daltabaix dels resultats electorals de fa set dies, comença a treure algunes noticies curioses. El divendres Antoni Castells va fer unes declaracions dient que no descartava fer un altre partit socialista al marge del que hi ha ara, que contava amb uns quants noms: Àngel Ros, Marina Geli, Ernest Maragall, Montserrat Tura i Joaquim Nadal. En ser entrevistat, Nadal va dir que ell no opinava sobre opinions d’altres. El cert és que sent conseller, sí ha comentat opinions de membres de l’oposició. A més, a la pregunta de si ell formaria grup amb Castells, no va contestar ni sí, ni no.

Ara el malestar que suposa la pèrdua de poder en la Generalitat deslliga nervis i transparenta incoherències sorprenents, per exemple, l’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, en una entrevista d’ahir a la premsa local, comença a fer un discurs d’oposició: “El PSC ha de aspirar a ser el pal de paller del catalanisme”.
I per acabar diu: “Jo treballaré per tenir una relació institucional impecable amb el govern de CiU i espero que per part del Govern es tingui també una visió municipalista no excloent. Faré tot el possible perquè sigui així” .

Però pel que tenim entès, el Sr. Alcalde, s’ha caracteritzat durant aquests anys, per tenir una actitud excloent amb membres de la oposició de l’Ajuntament de Lleida, que li retreuen no haver tingut amb ells “una actitud impecable”, amb queixes múltiples i abundants.
No fa tant, el Síndic de Greuges, va denunciar que té quantitat de queixes, perquè l’Alcalde no respon els escrits que li adrecen els veïns de Lleida, per tant això no és donar un tracte impecable (sinó tot al contrari), als ciutadans que li paguem el sou.
També tenim en la ciutat, unes entitats, entre les que hi ha algunes Associacions de Veïns que es senten excloses i marginades per l’Alcalde. D’igual manera, es senten marginats i no tractats impecablement per l’Alcalde, els funcionaris del propi Ajuntament a jutjar pel que expliquen.
I com s’ha d’entendre, que l’Alcalde anunci voler fer “tot el possible” perquè des del Govern de la Generalitat, no es tracti de forma excloent a Lleida, quan ell paradoxalment no aplica el mateix principi als seus veïns?

No sabem com es dirà tot aquesta incoherència en el poble de l’Alcalde, en el nostre es diu hipocresia.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]