domingo, 19 de diciembre de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
PICANTONS ESTOFATS
Ingredients:
4 picantons nets
300 g. de cebes petites
2 gots de brou de carn
1 got petit de vi blanc
40 g de mantega
10 g de farina
Preparació:
En una cassola, es fon la mantega, daurar els picantons per tots els cantons i reservar-los.
Amb el mateix greix, fregeix les cebes petites pelades, afegeix-li la farina i remena. A continuació aboca el vi i el brou, porta-ho a ebullició.
Afegeix els picantons, tapa la cassola i cou-los al forn, a temperatura moderada durant 1 hora o fins que estiguin tendres.
Consell:
Abans de daurar els picantons, daurar unes tires de bacó en la mantega.
Que aprofiti.
4 picantons nets
300 g. de cebes petites
2 gots de brou de carn
1 got petit de vi blanc
40 g de mantega
10 g de farina
Preparació:
En una cassola, es fon la mantega, daurar els picantons per tots els cantons i reservar-los.
Amb el mateix greix, fregeix les cebes petites pelades, afegeix-li la farina i remena. A continuació aboca el vi i el brou, porta-ho a ebullició.
Afegeix els picantons, tapa la cassola i cou-los al forn, a temperatura moderada durant 1 hora o fins que estiguin tendres.
Consell:
Abans de daurar els picantons, daurar unes tires de bacó en la mantega.
Que aprofiti.
Etiquetas: bonacuina11
Suscribirse a Entradas [Atom]