domingo, 19 de diciembre de 2010

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.

PICANTONS ESTOFATS

Ingredients:
4 picantons nets
300 g. de cebes petites
2 gots de brou de carn
1 got petit de vi blanc
40 g de mantega
10 g de farina

Preparació:
En una cassola, es fon la mantega, daurar els picantons per tots els cantons i reservar-los.
Amb el mateix greix, fregeix les cebes petites pelades, afegeix-li la farina i remena. A continuació aboca el vi i el brou, porta-ho a ebullició.
Afegeix els picantons, tapa la cassola i cou-los al forn, a temperatura moderada durant 1 hora o fins que estiguin tendres.

Consell:
Abans de daurar els picantons, daurar unes tires de bacó en la mantega.

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]